23948sdkhjf

Ballerup-firma kan hente 400 millioner på ny aftale

Eksklusiv-kontrakt med amerikansk indkøbsorganisation til medicoproducenten Ambu.
Den amerikanske indkøbsorganisation HealthTrust har netop fornyet sin eksklusiv-aftale om levering af hospitalsudstyr med danske Ambu.

Efter alt at dømme betyder det et stort, trecifret millionbeløb til medicokoncernen. For fra den 1. februar 2016, hvor kontrakten træder i kraft, og tre år frem må HealthTrust ikke sælge circuits og masker fra andre leverandører.

- Vi forventer en omsætning i niveauet 60 mio. US dollar (410 mio. kr.) i løbet af den 3-årige periode, skriver Mikkel Trier Wagner, Corporate Communications Manager, i en mail til Electronic Supply.

Vinder adgang til kunderne i flere år
Kontrakten med HealthTrust, som er en forlængelse af en tidligere 3-årig aftale, er den seneste flerårige kontrakt, som Ambu har flere af i både USA og Europa.

- Tendensen er at hospitalernes indkøb bliver samlet i store indkøbsorganisationer. For os som leverandører er det derfor afgørende at vinde udbud, for ellers er vi udelukket fra salg til de pågældende kunder i en årrække, oplyser Mikkel Trier Wagner.

HealthTrust har hovedkontor i Tennessee og leverer medicinsk udstyr og serviceydelser til 1.350 kunder på mere end 22.300 lokationer såsom hospitaler, dagkirurgiske centre og lægepraksisser.
Læs mere om: Ambu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094