23948sdkhjf

Delfi Electronics venter øget vækst i 2008

Overskuddet er stadig beskedent hos sønderjyske Delfi Electronics, der dog forventer øget vækst i 2008.
Sidste år flyttede Delfi Electronics sin danske produktion fra Høruphav på Sydals til Sønderborg, og netop den flytning, samt en række afskrivninger, kan aflæses på overskuddet. I 2007 blev det til en beskeden fremgang i overskuddet på 170.000 kr. til 0,7 mio. kr. I alt havde man en omsætning på ca. 100 mio. kr. Til gengæld regner ejer Finn Hartmann Christiansen med en vækst i 2008 på 8 % og en forbedret indtjening. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi skal gerne vokse og gøre os mere bemærket i specielt Danmark i fremtiden. Jeg mener, vi har noget at tilbyde med vores kombination af produktion i Kina og Danmark, og fordi vi er stærke på ingeniørsiden og kan hjælpe kunderne med specialkomponenter. Vi er specialiserede i industrikunder med, hvad det indebærer af krav til kvalitet og teknisk forståelse, udtaler Finn Hartmann Christiansen til Erhvervsbladet.

I dag er en stor del af produktionen flyttet til Hong Kong, men også administrationen er flyttet ud. Således er afdelingen i Sønderborg i dag ren produktion, mens Finn Hartmann Christiansen selv leder virksomheden fra hovedkontoret i Hong Kong.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079