23948sdkhjf

Develco og Indesmatech slår hovederne sammen

Udviklingshus og halvledereksperter klæder sig selv, hinanden og ikke mindst kunderne på til at få det bedste ud af nye halvlederkomponenter og IoT-løsninger
Strategisk samarbejde med udviklingshuset Develco skal styrke Indesmatech i arbejdet med at rådgive kunder in store komponentleverandørers nye produkter.

Tempoet i teknologiske fremskridt kan gøre det svært for potentielle kunder at overskue kunnen og relevans i de stadig bedre og bedre chipkomponenter og software.

Forretningsgrundlaget for Indesmatech er at være bindeled mellem producenterne af avancerede chips og deres kunder, bl.a. ved at tilbyde dybdegående support.

Develco er blevet strategisk samarbejdspartner på grund af virksomhedens ekspertise inden for kommunikationsteknologi og herunder ikke mindst trådløse teknologier. Særligt inden for IoT-løsninger har udviklingshuset fingeren på pulsen.

Hjælper hinanden med at hjælpe kunderne
- De store komponentleverandører har en begrænset service i forhold til deres kunder. Indesmatech vil dække behovet for dybdegående service og support, og de skal derfor have den sidste nye viden om anvendelse af komponenterne. Den viden har Develco på området for trådløse teknologier og IoT løsninger, forklarer direktør i Develco, Ole Rudkilde.

Via samarbejdet vil de to firmaer således supplere hinandens viden om potentialet i nye komponenter for at styrke sig selv, hinanden og dermed gøre kunderne i stand til at få gavn af anvendelsesmulighederne for nye teknologier.

- Hvis Indesmatech står med en kunde, som er i tvivl om, hvilke radioteknologier der er velegnede til IoT, kan vi hentes ind for at hjælpe, forklarer Ole Rudkilde om samarbejdet, hvor Develco tilsvarende kan trække på Indesmatechs ekspertise og viden.

- Jeg har kendt en af partnerne i Indesmatech, Rune Domsten, i mange år og nærer – som så mange andre – dyb respekt for hans teknologiske viden og kreative tankegang. Det lover godt for et spændende og aktivt samarbejde, tilføjer Ole Rudkilde.

Allerede indhold i samarbejdet
Parterne arbejder allerede sammen på en række områder. Længst er man kommet med den praktiske implementering af den trådløse teknologi LoRa.

- Vi arbejder også på at få etableret et samarbejde med universiteter for at få testet, om teknologien kan det, de siger, forklarer Ole Rudkilde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104