23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply samler igen nyt fra elektronikbranchen i udlandet. I dag kan du læse om Beijer Electronics, EET Europarts og Hasselblad
Beijer Electronics udpeger ny CFO
Joakim Laurén er blevet udpeget som ny CFO hos Beijer Electronics Group. Han tiltræder i midten af januar 2016.

Joakim (52) er pt. CFO hos Scan Coin Group. Han har tidligere haft ledende poster på finansområdet hos Alfa Laval.

Beijer Electronics nuværende CFO, Joakim Nideborn, har valgt at forlade firmaet for at søge nye udfordringer. Han bliver hos Beijer indtil udgangen af februar 2016.

Sennheiser vælger EET Europarts
EET Europarts skal distribuere Sennheiser Professional Audio Products i Norden og Baltikum.

Distributionsaftalen gælder pr. 1. november og omfatter Sennheisers sortiment af professionelle audio produkter. EET Europarts vil især fokusere på distribution af mikrofoner - kablede og trådløse - samt håndholdte mikrofoner og headset mikrofoner.

- Sennheiser er en af verdens førende producenter af headphones, mikrofoner og trådløse audio transmissions-systemer, og desuden et af de største A-brands på det professionelle audio marked, siger Claus Calmar, Business Manager for Pro-AV & Digital Signage hos EET Group.

Kinesere køber sig ind i kamera-legende
Kinesiske DJI, som udvikler kamerateknologi til bl.a. droner, har købt en aktieandel i kamera- og linseproducenten Hasselblad Group.

I forbindelse med købet etablerer de to firmaet et strategisk partnerskab, som skal udvikle og anvende de respektive teknologier. Hasselblads kommer dermed på vingerne med DJIs droner, der omvendt får kameraer af højeste kvalitet.

Hasselblads kameraer og andet udstyr vil stadig blive håndlavet i Sverige, og DJI vil stadig have produktion i Shenzhen i Kina.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156