23948sdkhjf

Fremgang for GN

269 mio. kr. lød overskuddet på hos GN Store Nord i 3. kvartal 2015
Høreapparatproducenten har netop fremlangt et kvartalsregnskab, der viser fremgang på top- og bundlinje. Samtidig er der fremgang i både GN ReSound og GN Netcom.

GN ReSound voksede hurtigere end det globale høreapparatsmarked med 6 procent organisk vækst i GN ReSound og 7 procent organisk vækst i Hearing Instruments.

- Det tredje kvartal demonstrerer tydeligt GN ReSounds stærke momentum. Når der justeres for regnskabssvindlen sidste år i Beltone-netværket, er jeg meget tilfreds med at se den stærke vækst inden for vores Hearing Instrument-forretning, udtaler Anders Hedegaard, CEO i GN ReSound.

GN Netcom opnåede igen tocifret organisk vækst i tredje kvartal 2015. Organisk vækst udgjorde 11 procent, som var drevet af 23 procent organisk vækst i Unified Communication headset segmentet. Mobile-divisionen voksede 12 procent.

- Jeg er begejstret over at se, at vores innovationsmaskine kører for fuld kraft, og at vi endnu engang har været i stand til at lancere meget attraktive og relevante produkter med succes på både det professionelle marked og forbrugermarkedet, udtaler René Svendsen-Tune, CEO i GN Netcom.

- Undersøgelserne i forbindelse med regnskabssvindlen begået af den tidligere VP for finans i Beltone-netværket er nu afsluttet. Undersøgelserne bekræfter det, der blev kommunikeret i kvartalsrapporten for andet kvartal 2015, og de foretagne nedskrivninger i andet kvartal 2015 er dækkende, skriver GN Store Nord med henvisning til en afskrivning på 150 mio. kr.


Forventninger i den lave ende
Afslutningsvis i kvartalsmeddelelsen kommer GN ind på forventningerne til hele året.

For GN ReSound fastholdes forventningerne til organisk vækst og EBITA, mens de for GN Netcom fastholdes omend med en organisk vækst sandsynligvis i den lave ende af intervallet på 3 – 5 procent

GN Store Nords forventninger til organisk vækst for året fastholdes, omend organisk vækst ventes i den lave ende af intervallet på 6 - 7 procent. Forventningen til EBITA justeret fra cirka 1.480 mio. kr. til cirka 1.465 mio. kr.

* Forsidefoto: GN Store Nord
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078