23948sdkhjf

Danfoss investerer i amerikansk virksomhed

Danfoss køber 30 procent af den amerikanske LineStream, der producerer software, som fremover bliver integreret i Danfoss’ frekvensomformere.
Frekvensomformere benyttes til præcis og energieffektiv styring af elmotorer, kompressorer, pumper og industrielt automatiseringsudstyr som for eksempel transportbånd.

LineStream Technologies, der holder til i Cleveland Ohio, producerer software-kontrollerede løsninger til netop automatiseringssektoren. Med investeringen indleder Danfoss og LineStream et partnerskab, der ifølge Danfoss fremover vil betyde, at koncernens frekvensomformere bliver lettere for kunderne at bruge, samtidig med at ydeevnen øges.

- I bund og grund er den optimale styring af for eksempel avancerede transportbånd på en fabrik en meget kompleks proces. For at få det optimale ud af vores avancerede produkter, er det afgørende, at vi kan tilbyde kunderne mere brugervenlige løsninger til at styre dem. Partnerskabet med LineStream giver os præcis den mulighed, siger Vesa Laisi, segmentpræsident for Danfoss Drives.

LineStream har 10 ansatte og baserer sig på forskning fra Cleveland State University. Det er forventningen, at de første produkter, hvor LineStream er integreret, bliver lanceret i 2016.

Prisen for opkøbet bliver ikke offentliggjort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093