23948sdkhjf

Kunder søger væk fra leverandør

Ateas konkurrenter får flere og flere henvendelser fra kunder, der overvejer at forlade it-leverandøren efter sagen om bestikkelse i Region Sjælland.
Flere it-leverandører oplever, at kunderne ruster sig til en fremtid, hvor de potentielt må droppe Atea som leverandør. Årsagen er bestikkelsessagen i Region Sjælland og eventuelle, fremtidige afsløringer om bestikkelse. Det skriver computerworld.dk.

- Flere kunder er gået over til en to-leverandørstrategi, hvor man har flere heste at spille på, hvis bestikkelsessagen udvikler sig yderligere, siger en kilde til mediet.

Både private og offentlige kunder har taget kontakt til konkurrerende it-leverandører. Henvendelserne spænder fra uformelle sonderinger til konkrete ordrer.

En kilde fortæller om 50 henvendelser fra nuværende Atea-kunder - alene i juni og august. Cirka 40 af dem var private kunder.

Ingen af de kilder, computerworld.dk har været i kontakt med, ønsker at stå offentligt frem. Heller ikke Atea har ønsket at kommentere sagen overfor mediet.

Original artikel: http://www.computerworld.dk/art/234844/b...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079