23948sdkhjf

Succes i rummet drypper på underleverandørerne

Ordretilgang gør leverandøren af rummedicinsk udstyr Danish Aerospace Company i stand til både at vokse og sende opgaver til underleverandørerne.
Årtiers erfaringer og samarbejde med rumagenturerne i USA og Europa, NASA og ESA, har givet Odense-baserede Danish Aerospace Company et godt rygte og vækstmuligheder. Og mulighederne har den danske rum-leverandør forstået at gribe.

- Vi er stille og roligt blevet flere. I dag har vi 17 ansatte mod 12 mand for fire-fem år siden, siger Thomas A.E. Andersen, CEO i Danish Aerospace Company, til Electronic Supply om udviklingen de seneste år.

I kroner og øre er det også blev til en pæn fremgang i omsætning og resultat – firmaet øgede for syvende år i træk overskuddet og præsterede et plus på 5,8 mio. kr. sidste regnskabsår – og det ser lige så lovende ud de kommende år, oplyser Thomas A.E. Andersen.

En vifte af danske underleverandører
Fremgangen er en naturlig kilde til begejstring i Odense-firmaet, hvor direktøren samtidig glæder sig over, at det kommer samarbejdspartneren til gode:

- Det er lige så meget fordi, det smitter af på vores underleverandører. Vi køber elektroniske, mekaniske og andre komponenter primært fra danske firmaer. Og til de få ting, vi køber i udlandet, bruger vi danske importører, siger Thomas A.E. Andersen og tilføjer, at bearbejdning, overfladebehandling og test sker rundt om i Danmark.

Overvejer nye investeringer
Danish Aerospace Company har også rustet sig til fremtidig fremgang, blandt andet med investering i en CNC-maskine til fremstilling af prototyper – større dele bliver hentet hos underleverandører.

Flere investeringer er ikke udelukket i Odense-firmaet:

- Vi ser også på andre teknologier. 3D-printere er eksempelvis et voksende marked. Med de specielle krav vi har, er teknologien der ikke helt endnu, men det kan den snart komme, siger Thomas A.E. Andesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096