23948sdkhjf

Mangel på medarbejdere dæmper væksten hos Danimex

Hvis sønderjyske Danimex kunne få de medarbejdere, der var brug for, ville væksten være højere, end det er tilfældet i dag.
Stod det til den sønderjyske udvikler og distributør af trådløs kommunikation, Danimex Holding, så skulle der sættes ekstra damp på kedlerne og væksten i Danmark. Men som så mange andre virksomheder har sønderjyderne også svært ved at skaffe tilstrækkeligt med arbejdskraft, og det har sat en dæmper på planerne. Det skriver Børsen.

- Vi vokser ikke i den takt, vi gerne ville. Og det hænger sammen med, at vi har vanskeligt ved at få fingrene i nye medarbejdere. Det er specielt salgsfolk, vi har behov for. Og de hænger ikke på træerne her i Sønderjylland, udtaler Jytte Kaufmann Thomsen, administrerende direktør, til Børsen.

I yderste konsekvens er den sønderjyske virksomhed klar til at etablere en ekstra afdeling et andet sted i landet, hvor det er lettere at skaffe arbejdskraft. Foreløbig er det dog lykkedes at ansætte en ny salgsdirektør i Sønderborg, som skal sørge for, at virksomheden kan udvide på nye markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171