23948sdkhjf

Know How og viskos dispensering til alle brancher

I&J Fisnar, der leverer maskiner til dispensering af viskose materialer, har netop modtaget en ordre på levering af den største robot nogensinde til Applied Composites AB ACAB i Sverige – producent af rør i kompositmaterialer, og deltager i uge 36 på Danmarks største industrimesse i Herning.
På HI Messen til september vil de besøgende få mulighed for både at se og røre den nye robot fra I&J Fisnar i Christiansfeld. Robotten dispenserer viskose materialer og leveres i alle størrelser og typer lige fra injektioner og sprøjter til automatiske robotter i størrelserne 250 x 150 mm til 800 x 600 mm.

Dispenserobotten I&J7900-LF og specialiteter fra I&J Fisnar
Dispenserrobotten fra I&J Fisnar er designet, udviklet og produceret af I&J Fisnar Inc. i USA. Robotten hedder I&J7900-LF, er CE-godkendt og RoHS kompatibel og har et arbejdsområde i XYZ på 200 x 200 x 50 mm.

Robotten har en gentagelsesnøjagtighed på 0,04 mm pr. akse og kan ved hjælp af det håndholdte display programmeres til dispensering i punkter, linier, buer, cirkler, hele flader eller en kombination af det hele. Robotten har endvidere interpolation i alle akser for 3-dimensional dispensering.

I&J Fisnar leverer også specialrobotter, f.eks. leverede man i uge 27 en I&J7100 robot med et integreret rundbord, vacuumpincetter og doseringsventiler for montering af magnetsystem i en mikrohøjtaler.

Viskos dispensering til alle brancher
Virksomheden i Christiansfeld leverer til alle brancher og industrier. Her i landet har man – blot for at nævne nogle få - leveret til B&O, Radiometer og Linak – sidstnævnte har i løbet af de sidste tre år investeret i godt 15 robotter af fabrikat I&J Fisnar.

Applied Composites AB ACAB i Sverige har netop investeret i robotten I&J9000 fra I&J Fisnar, og Scandinavian Brakes System har også investeret i dispenserings-maskiner. De første blev her indkøbt i 1994 og udskiftet igen i henholdsvis november 2005 og april 2007. Så holdbarheden må siges at være i top – også for maskiner, der kører i døgndrift.

I&J Fisnar i Christiansfeld
Amerikanske I&J Fisnar Inc.’s agentur i Danmark ligger i Christiansfeld og styres i øjeblikket af Kjeld Olesen samt én medarbejder, men eftersom virksomheden er ved at få et godt fodfæste på det danske og svenske marked, leder man med lys og lygte efter en ny medarbejder.

Fremtiden for virksomheden tegner lys, og man har i de sidste par år oplevet en resultatmæssig stigningstakt, der ser ud til at fortsætte – trods den øgede konkurrence.

HI messen 2007
Efter succes på elektronik messen i Göteborg og Elmia i Jönköping har I&J Fisnar fået blod på tanden og satser nu stort på HI messen i Herning den 4. – 7. september 2007, hvor Kjeld Olesen på stand C2732 vil demonstrere et bredt udsnit af I&J-produkterne blandt andet den nye I&J7900-LF, der af messeledelsen har fået prædikat som en 3-stjernet verdensnyhed.

Læs mere på www.ijscandinavia.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062