23948sdkhjf

Opsplitning rammer Triax på omsætningen

Forventningen er en moderat fremgang i omsætningen hos Triax A/S efter sidste års opsplitning i to forskellige divisioner.
Det har kostet Triax flere millioner kroner at opsplitte virksomheden i to divisioner, som det skete pr. 1. maj 2013.

Det fremgår af årsrapporten for 2013/13 for Triax A/S (koncernen), hvor en stor del af omsætningsfaldet fra 751 til 595 mio. kr. forklares med, at selskabet nu er delt i henholdsvis Triax A/S og Triax Systems A/S, som samtidig er overtaget af moderselskabet Nielsen og Nielsen Holding.

Udover opsplitningen er Triax A/S blevet trimmet, så virksomheden nu er klar til fremtidens udfordringer.

- Triax A/S har gennemført en række restruktureringer for at tilpasse virksomheden til nye markedsvilkår. Omlægningerne har styrket virksomhedens konkurrenceevne samt evne til at tilpasse sig et dynamisk marked, der har stabiliseret sig på et lavere niveau efter end digitalisering på TV-området, skriver ledelsen, som opgiver omkostningerne til 12 mio. kr.

Det er dog ledelsens forventning, at ændringerne er medvirkende til, at investeringerne snart er tjent ind igen.

- Triax A/S-koncernen forventer en moderat fremgang i omsætningen for finansåret 2014/15 med en væsentligt forbedret indtjening afledt af de gennemførte restruktureringer. Virksomheden forventer desuden øget aktivitet inden for salg af projekter til broadcasters og operatører, konstaterer ledelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11