23948sdkhjf

Dansk marine elektronik på spanske hænder

Grupoarbulu har opkøbt 100 procent af aktierne i den danske specialist i maritim elektronik Navteam A/S, der har base i Svendborg og afdelinger i Polen og Malaysia.
Det er med særlig stolthed at Groupoarbulu og Navteam nu kan løfte sløret for deres netop indgåede aftale. Spanske Grupoarbulo har netop overtaget 100 procent af aktierne i den danske elektronikvirksomhed.

Navteam blev grundlagt i 2001 af Jens Byrdal og sammen med salgsdirektør Johannes Christensen dannede han I 2002 aktieselskabet Navteam A/S. Efter opkøbet vil struktur og ledelse forblive det samme med Jens Byrdal som adm. direktør og Johannes Christensen som salgsdirektør. Begge vil fortsætte deres engagement i virksomheden.

- En stærk og determineret indsats fra alle har gjort Navteam til hvad vi er i dag. Vi har en fantastisk platform, men det nye partnerskab med Grupoarbulo vil give os unikke muligheder for yderligere at servicere og supportere vores kunder over hele verden, siger Jens Byrdal, Adm. direktør hos Navteam og han tilføjer:

- Det er en stor mulighed for vores ansatte, vores kunder og vores leverandører, som alle vil få gavn af den nye organisation. Navteam vil fortsætte som selvstændig virksomhed i Grupoarbulo og vil i fremtiden være en sand global spiller, siger Jens Byrdal.

Grupoarbulo om partnerskabet
- For at sikre vores fremtidige succes og vores fremtidige vækstplaner er det vigtigt for os løbende at udvide vores gruppe med ledende spillere inden for maritim elektronik. Navteam er stykket sammen af et fantastisk team af højst kvalificerede specialister inden for maritim elektronik service med et stærkt internationalt mindset, og vi er ikke i tvivl om at partnerskabet bliver til gensidig glæde, siger Iñaki Arbulu, CEO hos Grupoarbul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063