23948sdkhjf

Omstruktureringer hos Premier Farnell

Komponentdistributøren vil udnytte sine kompetencer bedre på tværs af landegrænserne.
Målet er at skabe en integreret, global organisationsstruktur inden for marketing og distribution, og det betyder, at Premier Farnell fremover vil organisere sig globalt efter funktion.

Det nye team får globale funktions-ledere inden for salg og marketing, produkter og leverandører, supply chain, teknologi samt globale ledere for supportfunktioner. I den forbindelse er Chris Breslin blevet udnævnt til chief product officer og Nick Wilkins til konstitueret global chief supply chain officer.

- Jeg er begejstret for, at vi kan tage det næste skridt på vores rejse og supportere kunder og leverandører globalt gennem hele den elektroniske cyklus fra de tidlige stadier til produktion. Ved at udvikle den måde vi arbejder, som et globalt team, er Premier Farnell velplaceret til at accelerere gennemførelsen af vores strategi om at levere profitabel vækst, siger CEO Laurence Bain.

Omstruktureringerne skal give bedre mulighed for at dele ekspertise på tværs af landegrænser, mens den lokale support til kunderne bibeholdes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062