23948sdkhjf

Sådan bliver Danmark verdens bedste skaberland

Elektronikindustriens topledere mødes på elektronikmessen E-14 i Odense. Udfordringen er at skabe intelligente kommunikerende produkter der skaber sammenhæng for kunderne. Samtidig uddeler Industriens Fond og DI ITEK Embedded Skills Award.
- Med elektronik og industriel it skaber danske virksomheder avancerede løsninger, som efterspørges over hele verden. Forstår vi at dyrke både power electronics og embedded systems i et samspil mellem virksomheder og universiteter kan Danmark blive et af verdens førende skaberlande – måske det bedste, lyder det fra arrangørerne bag E-14.

Udfordringen, i de løsninger vi udvikler, er at skabe en sammenhæng, så produkter kan kommunikere med hinanden uanset fabrikat. Den tværgående kommunikation skal skabe værdi for kunden.

Det kræver ændrede tankegange. Derfor er intelligente systemer blandt emnerne på toplederkonferencen ”Den intelligente industrielle revolution 4.0” på Danmarks største elektronikmesse E-14 i Odense Congress Center. Messen finder sted i dagene fra den 2. til 4. september. Toplederkonferencen holdes om eftermiddagen på messens første dag.

Branchedirektør Adam Lebech fra DI ITEK kommer med et oplæg til, hvad vi skal gøre for at blive verdens skaberland. Blandt de øvrige talere er direktør Rasmus Blom, GrundfosConnect, der orienterer om hvordan intelligente kommunikerende produkter skaber sammenhæng for kunder.

På konferencen uddeler adm. direktør Mads Lebech Industriens Fond prisen Embedded Skills Award til en eller flere dygtige studerende, der har stået bag udvikling af Danmarks bedste speciale projekt. Med prisen følger en check på 10.000 kr.

Værd at vide
Konferencen ’Den intelligente industrielle revolution 4.0’ finder sted i Odense Congress Center tirsdag den 2. september fra kl. 14 til kl. 16. Tilmelding sker til diitek.eventbrite.com. Der er ingen konferenceafgift.

Arrangør er Odense Congress Center i samarbejde med Industriens Fond og DI ITEK.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078