23948sdkhjf

Haldor Topsøe vil innovere sig til vækst

Et indgående samarbejde med landets universiteter og forskningsinstitutioner er en af grundpillerne i virksomhedens vækstplan.
Inden for et årti vil Haldor Topsøe seksdoble omsætningen. Det er et ambitiøst mål, som kræver en stadig strøm af nye, højteknologiske løsninger. For at booste udviklingen har Haldor Topsøe en god tradition for at samarbejde med landets universiteter. Det skriver Berlingske Tidende.

- Forskningen er ekstremt vigtig for os. Vi er ganske enkelt en videnskabeligt baseret virksomhed, og det er vi for at kunne konkurrere. Det er ikke for sjov, at vi bruger 11-12 procent af omsætningen på forskning, udvikling og innovation, siger administrerende direktør Bjerne S. Clausen til avisen.

Han har stort set kun positivt at sige om samarbejdet med forskningsinstitutionerne og opfordrer andre virksomheder til at se de styrker, der ligger i et samarbejde. Han advarer dog mod at tro, at universiteterne er en udvidelse af virksomhedens egen udviklingsafdeling – i stedet skal man fokusere på at lade universiteterne generere ny viden og lade produktudviklingen blive hjemme i virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08