23948sdkhjf

Innotek opkøbt af L&S Gruppen

L&S Gruppen, der i forvejen består af Vejlevirksomheden Lund & Sørensen A/S og en kinesisk pendant med speciale i vindmøllebranchen overtager officielt automationshuset Innotek A/S til 1. juni.
L&S Gruppen vil med opkøbet manifestere sig som både komponentleverandør og systempartner. Og med opkøbet bliver gruppen efter eget udsagn i stand til at tilbyde kunderne en langt mere helhedsorienteret løsning, der inkluderer både komponenter og den tilhørende styring og overvågning.

Den formelle overtagelse af Innotek og virksomhedens 16 medarbejdere sker den 1. juni 2014. Uformelt er samarbejdet dog allerede på plads, og flere fælles projekter har allerede set dagens lys. Innotek bliver en selvstændig forretningsenhed i L&S Gruppen, og derfor bevarer virksomheden både sit navn og sin hjemstedsadresse i Kolding.

Vigtigt boost for kompetemceudviklingen
Lund & Sørensen benyttes allerede som totalleverandør på opgaver, hvor der er behov for både komponentekspertise og styringsautomatik. Indlemmelsen af Innotek i L&S Gruppen er imidlertid et vigtigt boost for kompetenceudviklingen på styringssiden. Administrerende direktør i Lund & Sørensen, Carsten Nygaard Lund, glæder sig over, at gruppen nu for alvor kan gøre sig gældende som totalleverandør af både enkle og komplekse automationsprojekter.

– Vi ser købet af Innotek som en logisk forlængelse af vores nuværende kompetencefelt. Vi er allerede stærke på styringsautomatikken, men med Innotek får vi en hel organisation af kompetente automationsteknikere, der forstår at integrere vores løsninger i alle grene af industrien. Perspektivet for os er, at vi fremover kan tilbyde nogle mere sammenhængende løsninger, der i højere grad end tidligere skaber værdi for kunderne. For kunderne skal perspektivet være, at de kun skal handle ét sted, og at de her køber en komplet og integreret løsning, der er gennemtænkt fra a til z, fortæller Carsten Nygaard Lund, der understreger, at Lund & Sørensen også bidrager med et betydeligt kompetenceløft hos Innotek, der fremover kan trække på produktspecialisterne i Vejle.

Innotek udvikler og producerer styretavler, automationsløsninger og komplette proces- og maskinanlæg til alle grene af industrien. Inden for industrikøling og styring af kølerum har virksomheden oparbejdet et særligt speciale, der passer godt til Lund & Sørensens ekspertiser inden for el-styret opvarmning og temperaturregulering. Med købet følger desuden et agentur på programmerbare HVAC/R-kontrolenheder fra italienske Carel.

Hele L&S Gruppen er en del af Nibe Industrier AB og dermed en del af en international koncern med mere end 70 virksomheder og 9.000 medarbejdere på verdensplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094