23948sdkhjf

Pilen peger opad for Prevas

Det svenske udviklingshus kunne atter præsentere sorte tal på bundlinjen i første kvartal.
Prevas omsatte i første kvartal for 188,1 mio. svenske kr. (155,1 mio. kr.), og det betød en fremgang på 9 procent i forhold til samme kvartal i 2013.

Driftsresultatet (EBIT) endte på 7,9 mio. svenske kr. (6,5 mio. kr.) mod et underskud på 0,4 mio. svenske kr. (-0,3 mio. kr.) i første kvartal 2013, og resultat efter skat blev et overskud på 5,8 mio. svenske kr. (4,8 mio. kr.) mod et minus på 1,4 mio. svenske kr. (-1,2 mio. kr.) året før.

- Prevas’ lønsomhedsfokus, bygget på øget kundeorientering og strategisk forbedringsarbejde for at nå højere lønsomhedsniveauer, fortsætter med uformindsket fart. Resultatet for perioden blev bedre end den tilsvarende periode sidste år, men vi er endnu ikke der, hvor vi vil være. Usikkerheden i markedet er der stadig, men vi ser samtidig, at investerings- og udviklingsinteressen øges hos flere af vores kunder, og mange interessante aktiviteter inden for industriel it og produktudvikling er i gang, siger CEO Karl-Gustav Ramström.

Han fremhæver især udviklingen inden for Prevas’ forretningsområde Industrisystem som positiv, mens man stadig kæmper med et tilbageholdende marked inden for Produktudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078