23948sdkhjf

Avnet Abacus får en europæisk distributionspris fra TDK

Prisen gives til Avnet Abacus for kontinuerlig support, enestående service og ekspertise inden for et bredt udvalg af elektronikkomponenter.
Avnet Abacus er blevet udnævnt som en af de bedste distributører i 2013 af TDK.

Avnet Abacus tilbyder et af de bredeste programmer af TDK og EPCOS produkter direkte tilgængeligt fra deres europæiske lager. Programmet omfatter kondensatorer (keramiske, elektrolytter og film), magnetics (spoler, EMC filtre, induktorer, transformere og ferrit), SAW komponenter, beskyttelseskomponenter (termistorer, varistorer og strømbegrænsere) samt sensorer. Hagen Götze, Marketingchef for IP&E hos Avnet Abacus, sagde til prisoverrækkelsen i München:

- Denne pris er en bekræftelse på, at det tætte samarbejde mellem Avnet Abacus’ produktspecialister og TDK kombinerer alle de vigtigste bestanddele i at levere det højeste niveau af design, ingeniørarbejde, produktion og logistiksupport til vore kunder i Europa.

Dietmar Jäger, TDK VP Distributionssalg, tilføjede:

- Det er mig en fornøjelse at kunne give en pris til Avnet Abacus. Avnet har ikke kun været en vigtig global partner igennem de seneste år, men har også været en meget stærk spiller på det europæiske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093