23948sdkhjf

Det sagde deltagerne på vindkraftkonferencen

Branchereaktioner på Danish Wind Industry Annual Event 2014 i Herning
Finn R. Nielsen, direktør hos ABB Wind Power, deltog torsdag formiddag i paneldiskussionen om globale markedstendenser. Den udvikling, han hører om, har været konferencens største øjenåbner, mener han.

- Det er rigtig interessant at høre, at der er et uudnyttet vækstpotentiale på kontinenter som Afrika og Sydamerika. Det er noget, der får vores tanker som leverandører til OEM'er i gang. Hvordan laver vi de rigtige produkter og til den rigtige pris, så vi kan være med i den udvikling, siger Finn R. Nielsen.

- En ting, som vi har fået en erkendelse af, er at vi som underleverandørbase skal blive mere kosteffektive. Vi skal ikke rejse med ud og sætte nye fabrikker op, men holde fast i produktionen i Danmark og optimere den, Men vi skal stadig kunne levere servicen lokalt, der hvor vi er til stede ude i verden, og det gør vi også, siger siger salgs- og marketingsdirektør Ulrich Ritsing (til højre), C. C. Jensen, som her er i selskab med H. P. Porskjær (til venstre), teknisk supportchef hos DMP Mølleservice.

Jan H. Rafn er salgs- og teknikchef hos Torben Rafn i Sommersted ved Haderslev, som er et vognmandsfirma, der er særligt specialiseret til transport af offshore-vindmølledele. Han lægger særligt øre til de signaler, som kommer fra politisk hold og som har konsekvenser for branchens indtjening.

- Vi er en branche, der er meget politisk styret, og det som vi hører alle steder, er at vi kunne ønske os noget mere stabilitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096