23948sdkhjf

Forsat fremgang hos Detectronic

Med en vækst på 74 procent sammenlignet med sidste regnskabsår forsætter Farsø-virksomheden Detectronic de seneste års fremgang.
Virksomheden kan således glæde sig over en bruttofortjeneste for regnskabsåret 2012/13 på lige over otte mio. kr. Samtidig glæder Detectronics administrerende direktør, Brian Poulsen, sig over en markant fremgang i virksomhedens salg.

- Vi er meget stolte af at kunne se en fremgang i salget på 74 procent og af den tillid der bliver vist vores firma og vores produkter. Vi mener, at succesen kommer, fordi vi har brugt tid på at modne markedet og bearbejdet vores distributionsnet med uddannelse og training. Det betyder, at vi nu vinder markedsandele. Vores salg afspejler en bred international efterspørgsel og vores eksport er igen i år stærkt stigende, siger Brian Poulsen til Electronic Supply.

Også i virksomhedens resultat før skat er der fremgang at spore – om end knap så markant. Detectronic leverer således et resultat før skat på 537.000 kr. i regnskabsåret 2012/13 imod 525.000 kr. året før.

- Vi er meget glade for, at vi er i stand til at vise et stigende positivt resultat på trods af, at vi samtidig har investeret i produktudvikling. Noget som vil afspejle sig i de produktnyheder, vi bringer på markedet i 2014, forklarer direktøren.

Flere nyansættelser på vej
Detectronics medarbejderstab er i løbet af regnskabsåret udvidet med fem medarbejdere, hvilket naturligt har betydet øgede udgifter til lønninger. Og yderligere ansættelser er ifølge direktøren på vej i indeværende regnskabsår.

- Vi har oplevet medarbejdertilgang bredt i virksomheden, og vi oplever heldigvis en stigende interesse fra meget velkvalificerede medarbejdere. Vi regner med at øge antallet af medarbejdere og søger også lige nu nogle dygtige salgs og servicefolk, ligesom vi får brug for nogle højt kvalificerede projektledere, fortæller Brian Poulsen.

Fokus på næste store vækstskridt
Selvom Detectronics langsigtede mål ifølge direktøren stadig er en tocifret vækst i både omsætningen og indtjeningen, så forventer Brian Poulsen at se en lidt mindre vækst i indeværende regnskabsår.

- Vi forventer en lidt mindre vækst i år, hvor vi vender blikket indad og begynder at optimere de processer, der skal gøre os klar til at tage det næste store vækstskridt. I det nye år kommer vi desuden med en vifte af nye produkter, som vi starter med at introducere på markedet indenfor de næste måneder, fortæller Brian Poulsen til Electronic Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078