23948sdkhjf

Unik Bang & Olufsen-butik åbner i Herning

Torsdag åbnede Bang & Olufsen-forhandler, Kenneth Koed Lauritzen, som den første selvstændige forhandler i verden en nybygget butik med Bang & Olufsens nye butikskoncept på Torvet i Herning.
Bang & Olufsen forhandler Kenneth Koed Lauritzen har længe set frem til at kunne byde velkommen i sin nye butik på 450 m2 i to etager på Torvet i Herning og vise kunder og samarbejdspartnere resultatet af mange måneders arbejde.

Butikkens tekniske installationer og bygningens facadelys blev torsdag tændt af Bang & Olufsens CEO, Tue Mantoni, og Kenneth Koed Lauritzen, som dermed formelt annoncerede åbningen af butikken.

- Det er en ære at få lov til at være med til at åbne dette fantastiske nybyggeri på torvet i Herning. Kenneth og hans team er blandt de dygtigste og mest servicemindede forhandlere i verden. De tager sig altid godt af deres kunder og er kendt for deres evne til at lave Bang & Olufsen-løsninger, som passer til kundens specifikke behov. Med den nye butik her i Herning bliver der rig mulighed for at præsentere vores fantastiske produkter på den bedst mulige måde, sagde CEO Tue Mantoni.

Den første af sin slags i verden
Den nye butik i Herning er den første butik i verden, som en selvstændig forhandler har bygget op omkring Bang & Olufsens nye butikskoncept. Samtidig er der tale om en flytning af den tidligere butik, som lå blot et par hundrede meter væk. ”Nexus”, som den nye bygning hedder, betyder knudepunkt eller sammenhæng, og den er udvendigt bygget i glas og messinglegering. Indvendigt gennemsyres indretningen af de indretningstanker og ideer, som Bang & Olufsen har lagt til grund for deres nye butikskoncept.

- Jeg har været Bang & Olufsen-forhandler i 15 år og har en stærk tro på Bang & Olufsens fremtid. Derfor har jeg valgt at foretage denne betydelige satsning. Successen af de seneste produktlanceringer har blot forstærket min optimisme. Vi har glædet os i mange måneder til at byde eksisterende og nye kunder i Herning og omegn velkommen i vores nye butik. Jeg lover besøgende og kunder en unik oplevelse med en masse elektroniske finesser, godt håndværk og lækre detaljer i både produkter og indretning, siger Kenneth Koed Lauritzen.

Lokal arkitekt bag projektet
Det er den lokale Herning-arkitekt Lars Sternberg fra arkitektfirmaet Arkitec a/s, som sammen med Bang & Olufsens Creative Director, Johannes Torpe, har løftet projektet.

- Husets design og materialevalg tager sit udgangspunkt i Bang & Olufsens produktdesign og nye butikskoncept, samtidigt inspireret af eksempelvis Arne Jacobsens ”Bella Vista” med de flot afrundede hjørner der byder kunderne et ”behageligt velkommen”. Den unikke messingfacade med dets åndehuller suppleret med de store glasfelter skaber en transparent og lethed i bygningen som et behageligt åsyn for øjet, der ser, siger Lars Sternberg.

Butikken åbner for offentligheden i dag fredag den 31. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078