23948sdkhjf

Nordcad udnævnt til ’Technical Partner of the year’

En af verdens førerende EDA-leverandører, Cadence, har udnævnt sin danske samarbejdspartner Nordcad til ’Technical Partner of the year.’
Nordcad markedsfører og supporterer de kendte OrCAD og Allegro løsninger i Danmark. Løsninger, som kommer fra en af verdens førende EDA-leverandør, Cadence, der på globalt plan har 22 samarbejdspartnere, hvoraf de fleste geografisk dækker flere lande.

Nordcad hører i denne forbindelse til blandt de mindste samarbejdspartner, men størrelsen er ikke afgørende for kvaliteten. Nordcad tilhører således et lille, eksklusivt selskab af udvalgte partnere, der er med til at afstikke retningslinjer for Cadence’s produktudvikling – og teste de nyudviklede løsninger i praksis, oplyser Nordcad.

Nordcad har i en årrække haft sæde i Cadence’s tekniske udvalg, og arbejdet tæt sammen med de forskellige udviklingsafdelinger. Og det har en del danske kunder ifølge Nordcad nydt godt af, idet nogle af de ledende medarbejdere fra Cadence’s udviklingscentre flere gange har været på besøg hos danske virksomheder for at få et førstehåndsindtryk af deres teknologiske udfordringer. Og en lang række af modifikationer og ny funktioner i Cadence’s standardløsninger kan ifølge Nordcad direkte tilskrives disse besøg.

Det er det meget tætte samarbejde mellem Cadence, Nordcad og kunderne, der blev præmieret ved det netop afholdte årsmøde for Cadence, hvor Nordcad blev udnævnt til ”Technical Partner of the year”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078