23948sdkhjf

Det sker: Opløbet til EU's miljøpriser 2014 er i fuld gang

Så er det nu, danske virksomheder skal til tasterne, hvis de vil deltage i konkurrencen om EU's miljøpriser 2014.
Vinduet for tilmelding til konkurrencen om at komme med i feltet blandt Danmarks - og Europas - mest innovative, grønne virksomheder, er åbent til og med 15. februar.

EU's miljøpriser uddeles hvert andet år til de mest miljøbevidste virksomheder i Europa, og priskonkurrencen har to niveauer: Nationale prisuddelinger og en efterfølgende konkurrence på europæisk plan, som de nationale vindere går videre til.

Både private og offentlige virksomheder kan deltage i konkurrencen om priserne, der uddeles inden for fire kategorier: Miljømanagement, Bæredygtige produkter, Bæredygtige processer og Internationalt virksomhedssamarbejde

Vinderne af den danske konkurrence offentliggøres til april på en konference hos Ingeniørforeningen, IDA, der er sekretariat for priskonkurrencen efter aftale med EU-kommissionen og Miljøministeriet.

I 2014 er det 15. gang priserne uddeles. Ved den seneste konkurrence i 2012 gik de danske miljøpriser til: De Forenede Dampvaskerier, Lean Vent ApS, virksomheden Envotherm samt agridivisionen hos MT Højgaard.

Interesserede kan læse mere om miljøpriserne og hente tilmeldingsskema mv. på ida.dk/miljoepris




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078