23948sdkhjf

Rovsing i ny salgsaftale med amerikanske RT Logic

Aftalen omhandler salg på det amerikanske marked af SSBV-Rovsings produkter til test af satellitter. Det amerikanske marked for denne type testudstyr er et vigtigt marked for den danske rumfartsleverandør.
Aftalen vedrører gensalg til NASA og de førende amerikanske satellitfabrikanter af en række af SSBV-Rovsings produkter til test af satellitter. RT Logic vil sælge produkterne både som enkeltstående produkter, men også indbygge produkterne i nøglefærdige testløsninger, som RT Logic vil tilbyde satellitfabrikanterne. Det oplyser SSBV-Rovsing i en selskabsmeddelelse.

RT Logic er ifølge SSBV-Rovsing den førende amerikanske leverandør af produkter og systemer til test af satellitter og har igennem en lang årrække leveret løsninger til de førende amerikanske satellitfabrikanter. Herigennem har RT Logic oparbejdet en stærk position på det amerikanske marked og etableret tætte relationer til SSBV-Rovsings potentielle amerikanske kunder.

SSBV-Rovsings produkter er komplementære til de produkter, som RT Logic allerede har på hylden. Dette er baggrunden for RT Logics interesse i samarbejdet med SSBV-Rovsing, oplyser den danske virksomhed.

RT Logic vil også på det amerikanske marked stå for kundesupport af enhver art vedrørende SSBV-Rovsings produkter. Lokal kundesupport er et ultimativt krav for at kunne penetrere det amerikanske marked for testudstyr til satellitter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093