23948sdkhjf

B&O-nyhed kobler sig på nettjenester

Brugerne skal have lige så let ved at tænde for deres musik, som det er at tænde for lyset – med en kontakt på væggen.
Det er kerneidéen i musiksystemet BeoSound Essence, et af flere nye produkter, B&O har med til elektronikmessen CES 2014 i Las Vegas.

Med det nye system hæfter B&O sig således på det stigende forbrug af digitale, netbaserede musiktjenester.

Musiksystemet består af to dele: En fjernbetjening i aluminium, som f.eks. kan placeres på væggen ved en stikkontakt, samt en boks, der er kernen i systemet. Den har adgang til musik på din pc, netværksdrev, smartphone eller tablet, ligesom den gør det muligt at streame musik fra forskellige tjenester.

Udvikling baseret på brugeradfærd
De seneste år har Bang & Olufsen undersøgt, hvordan folk lever med digital musik, og hvordan forbruget af musik har ændret sig siden digital musik og streamingtjenester gjorde deres indtog. Foruden en række kulturelle og adfærdsorienterede forskningsprojekter i Europa, Kina og USA har Bang & Olufsens årlige Innovation Camp om konceptdesign og produktudvikling fokuseret på at fremme nyskabelser inden for lyd og design.

– Ud fra vores kulturelle og adfærdsorienterede undersøgelser af folks musikforbrug har vi udviklet markedets enkleste brugergrænseflade til dem, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten. BeoSound Essence bygger på Bang & Olufsens erfaring inden for brugeradfærd og produktteknologi samt tradition for at gå ad nye veje for at forenkle tingene, lyder de rostende ord fra CEO Tue Mantoni om det nye system.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116