23948sdkhjf

EET Europarts køber aktiemajoriteten i britiske EAF Supply Chain

EET Europarts investerer i den britiske distributions- og logistikvirksomhed og udvider dermed yderligere sine aktiviteter på det europæiske computer og printer parts "aftermarket".
EET Europarts har onsdag opkøbt aktiemajoriteten i den britiske distributions- og logistikvirksomhed EAF Supply Chain. Formålet er at styrke virksomhedens serviceudbud til især europæiske service- og maintenance virksomheder. Det oplyser EET Europarts.

EAF har opereret i England i over 20 år og har i dag mere end 80 medarbejdere fordelt på sine lokationer i henholdsvis Warrington, Wokingham og Nottingham.

- Vi er meget tilfredse med investeringen i EAF Supply Chain, som tilfører EET Europarts en mængde nye services specielt i forhold til europæiske service- og maintenance virksomheder, siger Group CEO i EET Group, John Thomas og fortsætter:

- EAF Supply Chain har i mange år arbejdet tæt sammen med nogle af Europas største service- og maintenance virksomheder, men også med nogle af de største computer- og printerproducenter. EAF Supply Chain har meget stærke kompetencer inden for lagerstyring og logistik, hvilket giver deres kunder mulighed for at honorere de mest krævende serviceaftaler med nogle af de største virksomheder i Europa. Aftaler i denne kategori kræver et overordentligt stort produktsortiment, både på centrallager, men også på fremskudte lokationer rundt omkring i Europa, så man sikrer kunderne hurtig og nem adgang til kritiske spare parts til computere og printere inden for en tidshorisont på få timer. Vi er ikke bekendt med andre europæiske udbydere, der kan matche et sådant enestående serviceniveau.

EET Europarts har med sine 31 salgskontorer i 26 lande mere end 40.000 købende kunder årligt. EET Europarts distribuerer produkter fra de største udbydere på markedet, herunder; HP, Lexmark, IBM, Epson Lenovo, Acer, Sony og mange flere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078