23948sdkhjf

Endnu engang røde tal hos Develco

Sidste regnskabsårs sorte tal holdt ikke længe hos teknologivirksomheden Develco, der nu igen kan notere røde tal i årsregnskabet.
Det aarhusianske udviklingshus kunne ellers med årsrapporten for 2011/12 glæde sig over et resultat før skat på knap 0,8 mio. kr. imod et underskud på 2,5 mio. kr. året før. Men samme glæde vækker årsregnskabet for 2012/13 ikke hos ledelsen i Develco. Her lyder resultatet før skat nemlig på et underskud på 2,7 mio. kr. og bruttofortjenesten er reduceret med omkring 1,3 mio. kr. fra 14,3 mio. kr. i 2011/12 til knap 13 mio.kr. i 2012/13.

- Selskabets resultat for året er utilfredsstillende, hvilket er et resultat af den økonomiske udvikling i årsregnskabets to første kvartaler, hvor markedsfordele var præget af annulleringer eller udsættelse af ordrer hos væsentlige kunder samt svigtende afsætning for nye strategiske tiltag, som havde været forbundet med store investeringer, hedder det i årsrapportens ledelsesberetning.

Ledelsen i Develco vil i den kommende regnskabsperiode koncentrere sig om kernekompetencer i et tilpasset marked, og forventer en positiv udvikling og positive økonomiske resultater i regnskabsåret 2013/14, fremgår det videre af beretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109