23948sdkhjf

Nedgang hos Kitron

Overskuddet blev mindre den norske elektronikproducent, men ordrebeholdningen steg.
Tredje kvartal var en blandet fornøjelse hos norske Kitron. Virksomheden oplevede en mindre nedgang, men samtidig steg ordrebeholdningen.

- Det var været et blandet kvartal hos Kitron. Omsætningen og indtjeningen var mindre, men vores ordrebeholdning blev større, som ligger grundlaget for fremtidig vækst. Vi er fokuserede på vores strategi om udvide på valgte markeder, mens vi fortsætter vores forbedringsprogrammer, siger administrerende direktør, Dag Songedal om tredje kvartal.

Udvidelse i Litauen
Omsætningen landede på 346,6 millioner norske kroner, mens resultatet før renter var på 7,6 millioner norske kroner, hvilket var en halvering i forhold til året før.

I forbindelse med kvartalsmeddelelsen annoncerede Kitron også, at virksomheden vil investere over 37 millioner norske kroner i en udvidelse af fabrikken i Litauen. Arbejdet vil starte i november og stå færdigt i anden halvdel af 2014.

Ordrebeholdningen blev styrket med 101 millioner norske kroner og endte på 847 millioner, hvilket er på niveau med 2012. Det er primært offshore- og marineindustrien og industrisegmentet, der har oplevet væksten, skriver virksomheden i sin kvartalsmeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063