23948sdkhjf

Danfoss Solar Inverters holder flyttedag

Danfoss Solar Inverters flytter til nye lokaler ved Danfoss’ globale hovedkontor i Nordborg.
De seneste år med kraftig vækst har betydet, at Danfoss Solar Inverters i Danmark blev fordelt i lokaler i Gråsten, Sønderborg og Nordborg. Nu samles alle i nye, større lokaler i Nordborg.

Nordborg huser Danfoss’ globale hovedkvarter, og området er arbejdsplads for mere end 5.000 af Danfoss’ 23.000 medarbejdere.

Moderne testfaciliteter
For kun tre år siden blev et topmoderne 3.5 GW produktionsanlæg til invertere indviet i Nordborg. Nu er tiden inde til, at funktionærerne også får nye lokaler. En kontorblok, der støder op til produktionsfaciliteterne, skal huse det nye hovedkvarter for Danfoss Solar Inverters. Det skriver Danfoss på sin hjemmeside.

Som en del af det nye hovedsæde er der opbygget up-to-date laboratorium og træningsfaciliteter. Disse indeholder det nyeste testudstyr og vil sammen med det store laboratorium hos Power Electronics i Gråsten give ingeniørerne unikke test-muligheder.

- Vi er meget tilfredse med flytningen og de nye lokaler. Lokalerne ligger ved siden af produktionen, som vi byggede for et par år siden. At få hovedkontor samme sted vil helt sikkert styrke teamwork på tværs af organisationen, siger Morten Buhl Sørensen, direktør for Danfoss Solar Inverters.

Flytningen afsluttes den 15. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125