23948sdkhjf

Formand har ikke travlt med dobbelt direktørjagt

Formanden i LED Ibond er på udkig efter både ny administrerende direktør og ny finansdirektør

LED Ibond er for tiden på udkig efter både en ny CEO og ny CFO.

Imens man efter Martin Løbels fratræden indsatte salgsdirektør Flemming Thomsen som interim CEO, har lys-virksomheden indtil videre ikke fundet nogen erstatning på CFO-posten, hvor Bent Faurskov går 31. oktober.

Bestyrelsesformand Michael Brag tager det dog med ro.

- Det kommer til at være et tæt samarbejde mellem Flemming og mig. Det kan godt være, der går lidt tid, for vi har nogle processer i virksomheden lige nu, hvor vi skal have gang i salget, siger Michael Brag.

Derfor kan der med formandens ord godt komme til at gå noget tid, og det er heller ikke sikkert, at det er en CFO, der bliver hyret. Det kan i stedet blive en økonomichef, fortæller formanden.

Han siger desuden, at man for nuværende overvejer muligheden for at indsætte - ligesom på CEO-posten - en midlertidig kandidat på posten.

Om LED Ibond

  • Lysvirksomhed stiftet i 2014.
  • Leverer LED-belysning til blandt andet indendørs landbrug, p-huse og carporte.
  • Har egen produktion i Farum.
  • Er ejet af en række forskellige investorer med ejerandele på 5-33 procent.

Kilde: LED Ibond, CVR

Kommer an på konstellation

Netop det midlertidige er også et tema for Flemming Thomsens ansættelse, hvor han - udover sin faste post som CSO - "blot" er midlertidig direktør.

Her har Michael Brag dog heller ikke travlt med at finde den endelige løsning.

- Det er svært at sige, hvornår det bliver. Vi skal selvfølgelig have en person ind, men tidspunktet kommer også til at afhænge af, hvordan konstellationen bliver, lyder det fra Michael Brag.

Han fortæller desuden, at LED Ibond til finanserne er på udkig efter en mand eller kvinde, der er arbejdsom, er god at arbejde sammen med og har erfaringer med at løse opgaver - gerne i børsnoterede virksomheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063