23948sdkhjf

I&J-robotter stormer frem

Siden etableringen i 2003 har I&J Fisnar Scandinavia ApS været i konstant vækst på det nordiske marked for præcisionsdispensering af viskose materialer. Og interessen for robotterne har ikke mindst været stor på de netop overståede elektronikmesser i Odense og Gøteborg, der i løbet af fire uger gav I&J Fisnar ordre på 11 robotter.
I&J Fisnar Scandinavia er, trods navnet, et rent danskejet firma, som repræsenter det amerikanske selskab I&J Fisnar Inc. i de nordiske lande.

Op gennem 90’erne har I&J Fisnar Inc. udviklet et stærkt program af manuelle og automatiske dispenseringssystemer, der spænder fra den manuelle injektionssprøjte over den semiautomatiske pneumatiske eller peristaltiske dispenser til mindre robotter for automatisk dispensering af viskose materialer.

I dag markedsfører I&J Fisnar Scandinavia ApS et af de bredeste dispenser-programmer på markedet.

På de nyligt afholdte elektronikmesser i henholdsvis Gøteborg og Odense oplevede I&J Fisnar Scandinavia en forrygende interesse omkring robotterne.

Den store interesse er foreløbig endt op i ordrer på 11 robotter leveret til henholdsvis danske og svenske virksomheder, og der er stadig firmaer, der henvender sig i kølvandet på de to messer.

I de sidste 3 år har I&J Fisnar Scandinavia leveret robotter til et bredt udsnit af den danske industri. I&J-robotterne anvendes f.eks. til microdosering af katalysatorer i medicinalindustrien, loddepasta og ledende lim i elektronik-industrien, coating, flydende pakning, olie og fedt i metalindustrien.

Kilde: I&J Fisnar Scandinavia www.dispensering.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062