23948sdkhjf

Univeyor giver konkurrenterne baghjul

Univeyor i Arden giver med en ny maskine konkurrenterne baghjul. Udviklingsafdelingen har i to år samarbejdet med en række kunder om en maskine, der kan tømme og pakke containere.
Univeyor A/S har brugt to år på at udvikle en ny maskine, hvilken ledelsen nu forventer, skal bære væksten i virksomheden fremover. Det skriver dagbladet Børsen.

Der er tale om en maskine, der kan pakke og tømme containere.

- Empticon er et effektivt og ergonomisk korrekt alternativ til manuel tømning af containere. Det er en automatisk maskine, der betjenes af en operatør, der hurtigt kan tømme containere med kartoner. Med en sugemekanisme føres kartonerne op på et bånd, der automatisk transporterer kartonerne ud af containeren, siger Torben Christensen, der er chef for selskabets special- og udviklingsafdeling til avisen.

Univeyor har ifølge direktør Per Bjerring store forventninger til Empticon, der kan håndtere 600 kasser i timen, er mandskabsbesparende og desuden besidder en kort tilbagebetalingstid.

Univeyor forventer et stigende forbrug af containere, da der er en øget trafik fra bl.a. Kina med færdige produkter. Empticon vil give røde tal på bundlinen i år, men dte forventes allerede fra næste år at give positve resultater.

Trafikken fra blandt andet Kina med færdige produkter er betydelig, og Univeyor forventer stigende brug af containere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125