23948sdkhjf

Danmarks største IT-messe slår dørene op fredag

Når Danmarks største IT-messe ”Computere for alle” slår dørene op i Århus, er der både underholdning, viden om fremtidens teknologi og spændende mini-seminarer på plakaten. Messens tema er ”Det digitale hjem” – et emne, der stadig bliver en større del af vor hverdag.
På IT-messen "Computere for alle" finder du 2000 m2 med et stort udbud af de nyeste produkter inden for fladskærme, TV, digitalkameraer, computere, netværk, højtalere og meget mere. Her kan du se, røre og få svar på alle dine spørgsmål om fremtidens teknologi – til dit digitale hjem.

Bliv klogere på IP-telefoni
Overvejer du også at skifte fra almindelige fastnet-telefoni til IP-telefoni? Og er du i tvivl om, hvordan det virker? Så besøg messen, hvor du har mulighed for at prøve IP-telefoni i virkeligheden. Telefin stiller nogle linier til rådighed, så du kan ringe til din mor, mormor, dine børn eller hvem, du har lyst til at teste det med.

Ny hjemmebiograf?
Ønsker du biografoplevelser i din egen komfortable stue? På messen præsenterer Sony fire forskellige eksempler på opstillinger. Her kombineres surroundsæt, projektorer og LCD-TV, hvilket giver dig den perfekte oplevelse i netop dit hjem. Kom og oplev din kommende hjemmebiograf.

Sikkerhed på trådløse netværk
Er du i tvivl om, hvorvidt sikkerheden på dit trådløse netværk er i orden? På Computere for alle får du opskriften på tre nemme opsætninger. Lær hvordan du sikrer dit eget trådløse netværk med SSID, WEP eller WPA. Hør også mere om, hvordan en krypteringsnøgle fungerer. Du får desuden et indblik i sikkerheden på offentligt tilgængelige netværk.

"Computere for alle" finder sted i Århus Scandinavian Congress Center fra den 19.-20. oktober 2006. Entreen er gratis.

Midt-Data er arrangøren bag
Midt-Data A/S, der har eksisteret siden 1997, er en af Danmarks største leverandører af it til det danske erhvervsliv og til private forbrugere. Firmaet har arrangeret it-messer siden 2004. Midt-Data har afdelinger i Århus og Viborg. Mere information findes på http://www.midtdata.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062