23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Industri

Forskningspolitisk chef i Dansk Industri, DI, Charlotte Rønhof, er udnævnt til underdirektør og får ansvaret for DI's politik inden for forskning, uddannelse og mangfoldighed. Sideløbende varetager hun en række bestyrelsesposter og sidder blandt andet i bestyrelsen for Dansk Design Center, Index, professionshøjskolen Metropol, Danfoss Universe Fonden og Experimentarium (kilde: Børsen).

DI er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 virksomheder i Danmark.


Haldor Topsøe Holding A/S

Frederik Axel Topsøe er udtrådt som bestyrelsesformand, hvorefter Henrik Topsøe har overtaget posten. I samme ombæring er Henrik Topsøe udtrådt af direktionen (kilde: BIQ.dk).

Haldor Topsøe beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.


Lenovo (Danmark) ApS

Jørn Are Edelsteen Rønning er indtrådt som medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Lenovo er producent af stationære og bærbare computere samt tilbehør til disse.


Plougmann & Vingtoft a/s

Kim Heshe er udtrådt af bestyrelsen, mens Annette Lindgreen er indtrådt som medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Plougmann & Vingtoft er et europæisk IPR-konsulentfirma, der operer med opstartsfirmaer såvel som store multinationale virksomheder inden for alle industrier.


Qubiqa A/S

Steffen Næss Schmidt er ansat hos Qubiqa A/S i Arden som udviklingsingeniør i produktdivisionen (kilde: Børsen).

Qubiqa er en fusion af firmaerne QLS, Jokan, Univeyor og Seelen og specialet er interne logistikløsninger, automatisering, lagerløsninger og håndteringsløsninger.


Roblon A/S

Bestyrelsesmedlem Lasse Østergaard Nielsen er fratrådt sin stilling hos Roblon A/S og er derfor samtidig trådt ud af bestyrelsen. Som afløser har et enigt valgudvalg valgt den med næst flest stemmer fra det ordinære valg, servicemontør Ole Nygård Letort, som herefter indtræder i bestyrelsen med omgående virkning.

Roblon er en globalt orienteret virksomhed med kunder inden for offshore, fiberkabler, tovværk og belysning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063