23948sdkhjf

Rekordkvartal hos Sony Ericsson

Mobilproducenten Sony Ericsson kan markere sit fem års jubilæum med et rekordregnskab. Regnskabet for tredje kvartal viser en fremgang i både salg og nettoindtjeningen sammenlignet med samme kvartal sidste år.
Tredje kvartal af 2006 har været et forrygende kvartal for mobilproducenten Sony Ericsson.

Antallet af afsendte enheder nåede op på 19,8 millioner, hvilket er en stigning på 43% sammenlignet med samme periode sidste år, og omkring en fordobling af markedets vækstrate.

Salget for tredje kvartal beløb sig til 2,913 millioner Euro, hvilket betyder, at virksomheden kan mønstre en år-til-år fremgang på 42%. Også nettoindtjeningen har fulgt godt med. Her viser kvartalsrapporten en nettoindtjening på 298 millioner Euro, hvilket skal sammenholdes med 104 millioner Euro for samme kvartal sidste år.

- Vi har kunnet fremvise et rekordkvartal på grund af vores favorable produktmix, og efter at have kunnet fejre vores fem års jubilæum d. 1. oktober 2006 viser vores finansielle resultater hvor langt vi er kommet på kort tid. Vi har introduceret en frisk tilgang til kommunikationen af vores brand. Vi er sikre på at dette vil styrke Sony Ericsson brandet yderligere, udtaler Miles Flint, koncerndirektør hos Sony Ericsson.

Kilde: Sony Ericsson Mobile Communication AB - http://www.sonyericsson.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094