23948sdkhjf

IP telefoni direkte fra et USB-drev

Amerikanske i2Telecom har relanceret VoiceStick™ med nye betingelser og helt nye takster.
VoiceStick™ der blev lanceret af i2Telecom i 2005, er blevet så godt modtaget overalt i verden at prisen for enheden såvel som betingelser for brug er blevet ændret. Det er nu muligt at bruge VoiceStick™ uden abonnement og samtidig få minuttakster, der ligger på et meget lav niveau for International IP telefoni.

VoiceStick™ er en plug-and-play enhed, leveret i en USB-memory stick, med 50Mb ledig hukommelse og et Plantronics headset, type 60.

VoiceStick™ gør brugeren uafhængig af sin egen PC. Det eneste der kræves for at bruge den er adgang til en ledig USB-port på en given PC med Internet forbindelse, uanset opkoblings-måde.

Da der ikke er behov for at installere software på PC’en man benytter, er det muligt at anvende den fra f.eks. en Internet Café eller via et HotSpot fra en bærbar PC eller PDA med USB-tilslutning.

Med VoiceStick™ kan man ringe gratis globalt til andre VoiceStick™ brugere og med penge på kontoen, ringer man til almindelige telefoner overalt i verden til en minuttakst der starter ved 0,011 dollars, f.eks. også opkald til danske fastnettelefoner, uanset hvor i verden man ringer fra.

Med en personlig web-adgang styrer man selv VoiceStick™ egenskaber, som f.eks.:

- i2Bridge™ - ring til VoiceStick™ telefonnummeret og ring videre
- Omstilling af VoiceStick™ telefonnummer
- On-line kontohåndtering inkl. optankning
- VoiceMail
- Opkaldsregistrering

Hvis man ønsker at bruge sin VoiceStick™ konto fra hjemmet, har i2Telecom en adapter, som tilsluttes den almindelige telefonlinie og ens bredbåndsforbindelse, så kan den samme telefon anvendes til almindelig telefoni såvel som til IP telefoni, uafhængigt af ens PC.

VoiceStick™ leveres fra lager i Danmark af EasyPhone, der samtidig står for garantiforpligtelser og øvrig servicering.

Kilde: EasyPhone http://www.easyphone.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095