23948sdkhjf

Terma går nye veje

Terma bevæger sig ind på nyt forretningsområde. Landets største virksomhed inden for forsvars- og flyindustrien skal i samarbejde med Motorola levere kommunikationssystemer til militær, politi og brandvæsen inden for det kommunale beredskab.
Terma bevæger sig ind på et helt nyt forretningsområde. I samarbejde med Motorola skal Lystrup-virksomheden beskæftige sig med beredskabs-kommunikation og levere kommunikationssystemer til det kommunale beredskab. Det er påregnet, at det nye forretningsområde skal omsætte for et trecifret millionbeløb. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Som underleverandør til Motorola har Terma været med til at give bud på et fælles kommunikationsnet til beredskabet, men buddet er i konkurrence med tre andre selskaber og konsortier. Opgaven har en værdi af to mia. kr. og hvem der får ordren er endnu uvis.

Hvis Motorola får ordren, vil Terma kunne bruge sit hjemmemarked til at høste erfaringer med ikke blot at levere
teknisk udstyr, men også totalløsninger ud fra et servicekoncept.

- Vi kommer til at levere den daglige radioservice til politi og brandvæsen, og det er et skifte i forhold til, at Terma i dag kun leverer produkter, siger Ole Mørk Lauridsen, teknisk direktør i Terma til avisen.

Motorola er glade for samarbejdet med danske Terma og er ikke i tvivl om, at virksomheden komplementerer Motorola på danske og internationale udbud, forlyder det i dagbladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076