23948sdkhjf

Flextronics-fabrik skal producere Akai

Capetronic Europe A/S har indtaget produktionslokalerne i Pandrup, efter Flextronics og Orion har drejet nøglen om. Flextronics ejer dog fortsat fabrikken, hvor kineserne vil sætte en ny fladskærmsproduktion i gang.
Capetronic Europe A/S, bedre kendt under navnet Akai, har lejet sig ind i Flextronics’ produktionslokaler i Pandrup for at starte en fladskærmsproduktion op. Produktionen skulle oprindeligt være startet i midten af oktober, men på grund af forsinkelse starter den i stedet til november, oplyser direktøren til dagbladet Børsen.

Pandrup er Capetronics første produktionssted i Europa. Virksomhedens adm. direktør Kurt Attermann vurderer, at produktionen med tiden kan udvides til andre produkter end tv-fladskærme, men fastholder, at fokus bliver inden for lyd og billede til hjemmet.

Capetronic Europe er et selskab under Grande Holding, der har 15.000 ansatte på verdensplan. Denne tilknytning giver adgang til komponenter, der fremstilles på koncernens mange virksomheder i blandt andet Kina.

Dermed har virksomheden mulighed for at styre udenom gentagne leveringssvigt, der sætter produktionen
i stå, som det var tilfældet hos blandt andet Orion.

Den nye fladskærmsproducent starter med at ansætte godt 30 medarbejdere i produktionen, men i løbet af det første halve år stiger antallet af medarbejdere sandsynligvis til over 100, vurderer direktøren ifølge avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093