23948sdkhjf

Varsling om SAS-strejke skaber vækst på webmøder

Imens SAS -edelsen kæmper for at undgå den varslede strejke blandt stewardesserne, ser webmøde-udbyder NetConnect Systems frem til stor fremgang i væksten. Under sidste SAS-strejke oplevede firmaet nemlig en stigning på 30 pct. i forbruget af web, video, og telefonmøder.
Webmøde-udbydere tjener ekstra godt på strejkerne hos SAS. Under sidste SAS-strejke oplevede NetConnect Systems en stigning på 30 pct. i forbruget af web, video, og telefonmøder. En ny strejkevarsel har nu skabt yderligere interesse for den online mødeform.

- Når der varsles en strejke, som vi oplever nu, begynder virksomhederne at søge alternative mødeformer for at forblive effektive under strejken. Vi oplever en stigning i antallet af interesserede, som gerne vil vide mere om den online mødeform og gerne afprøve den, siger Allan Rabe, Landechef i NetConnect Systems.

Det er ikke kun nye kunder, som bidrager til væksten. De eksisterende kunder begynder nu at arrangere flere og flere online møder, og slipper dermed for at bekymre sig om rejseplanerne.

Selv om SAS strejker, vil NetConnect’s kunder stadig kunne afholde deres planlagte møder virtuelt.

- Erhvervslivet kan ikke bare tage efterårsferie en uge tidligere fordi luftfartsbranchen står stille. Vi giver alle kunder mulighed for at holde virtuelle møder med både mødetelefoni, web- og videomøder, fortsætter Allan Rabe.

Det er ikke kun under strejker, at virksomheden oplever kundetilgang. Der er en generel vækst på markedet, da flere og flere danske virksomheder gerne vil spare penge på rejsebudgettet, og ikke mindst spare på tiden.

Kilde: NetConnect Systems http://www.meet24.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063