23948sdkhjf

B&O går efter lyden

Bang & Olufsen breder sig nu længere ud i den internationale bilbranche med lanceringen af et nyt og billigere audioanlæg til biler. Den automotive afdeling i Struer-virksomheden har netop haft premiere på et nyt og billigere lydanlæg i ny Audi-sportsvogn.
Bang & Olufsen har siden december 2005 leveret lydsystemer til Audi A8 og nu har de udviklet et helt nyt audioanlæg til den nye sportsvogn Audi R8.

Bang & Olufsen vil sammen med Audi give markedet det bedste lydsystem for sportsbiler. Audi producerer således bilen, mens B&O står for lysiden.

Det nye lydsystem er udviklet, designet og fremstillet specielt til den nye Audi R8.

- Vi er meget glade for at udvide vores samarbejde med Audi, og vi er meget spændte på at præsentere vores nye lydsystem i en så fantastisk bil som den nye Audi R8. I dag kan du købe meget eksklusive sportsbiler med lydanlæg, der langt fra reflekterer den samme kvalitet. Vi tror på, at de som investerer i en eksklusiv sportsbil også er interesseret i et rigtig godt anlæg, siger adm. direktør Jens Peter Zinck og fortsætter:

- Med det nye lydsystem introducerer vi en ny variant af vores automotive lydsystemer og hermed demonstrerer vi vores evne til at skræddersy B&O-systemer til forskellige typer biler.

Den nye Audi R8 med B&O’s lydanlæg kan opleves på den internationale biludstilling i Paris, der er skudt igang 28. september og løber frem til 15. oktober.

Kilde: Bang & Olufsen http://www.bang-olufsen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11