23948sdkhjf

Sony Ericsson lancerer nyt mobilur

Mobilproducenten Sony Ericsson kommer snart på gaden med et armbåndsur ud over det sædvanlige. Det nye mobilur kan tale sammen med mobiltelefonen og fungere som Bluetooth-tilbehør hertil.
Sony Ericsson lancerer senere på året et nyt mobilur. Uret udvikles i øjeblikket i samarbejde med urproducenten Fossil. Det nye produkt vil kunne tale sammen med mobiltelefonen og fungere som Bluetooth-tilbehør hertil. Det meddeler Sony Ericsson i en pressemeddelelse.

Det bliver sådan, at urskiven viser hvem, der ringer eller sender en sms uden ejermanden behøver få telefonen op af lommen. Hvis man eksempelvis sidder i møde kan man afvise opkald ved et tryk på en knap på uret.

Navnet på mobiluret er MWB-100, og det bliver så intelligent indrettet, at det bliver umuligt at glemme mobilen derhjemme. Det giver nemlig lyd fra sig, hvis afstand mellem ur og mobiltelefon bliver for stor.

Som en ekstra lille detalje er uret også fjernbetjening for mobilens musikafspiller - og så er det vandtæt ned en dybde på 100 meter.

Prisen kommer til at ligge på cirka 2.500 kroner, oplyser producenten.

Kilde: Sony Ericsson. http://www.sony-ericsson.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078