23948sdkhjf

RTX skærer ned på ansatte

RTX i Nørresundby afskediger 70 af de godt 200 medarbejdere. Målet er en kraftig reducering af virksomhedens omkostninger.
Televirksomheden RTX i Nørresundby skærer kraftigt i medarbejderstaben. 70 af de godt 200 medarbejdere fik onsdag beskeden om, at der ikke længere er job til dem.

Årsagen hertil er bl.a. svigtende ordretilgang og hård konkurrence i Kina, hvorfor virksomheden nu skal gennemføre en kraftig reducering af omkostningerne. Det skriver Nordjyske Stiftstidende i dag.

- Vi har ikke andre muligheder, fordi vi som udviklingsvirksomhed er meget løntung. En række projekter er færdigudviklede, og vi har ikke umiddelbart andet arbejde. Derfor er eneste mulighed desværre at afskedigelser, siger administrerende direktør Tage Rasmussen til avisen.

Han lægger ikke skjul på, at det særligt er en større satsning på trådløs kommunikation i Kina, der har kostet.

De 70 afskedigelser rammer primært ingeniører og teknikere. Af de 70 er 15 kontraktansatte, som nu ikke bliver forlænget.

RTX vil fastholde sit fokus på trådløs kommunikation, særligt i divisionen RTX Healthcare.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1993 og har siden udviklet sig til i dag at have afdelinger i blandt andet Kina, Hong Kong og Silicon Valley, San Jose i USA.

Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078