23948sdkhjf

Millionoverskud til ScanNet

IT-virksomeheden ScanNet i Kolding fortsætter med at spinde guld på hosting. De er netop kommet ud af regnskabsåret 2005/06 med et overskud på mere end 17 mio. kr.
Selskabet ScanNet har netop offentliggjort regnskabet for 2005/06, der imponerer med et overskud efter skat på 17,1 mio. kr. mod 14,5 mio. kr. det foregående år.

I regnskabet er omsætningen ikke oplyst, men bruttoresultatet er steget til 33,7 mio. kr. i 2005/06 mod 29,0 mio. kr. året før.

ScanNet er et af landets absolut største webhoteller og udbyder af internet-domæner med mere end 60.000 domæner registreret og hosted. Det største vækstområde er hostede løsninger.

ScanNet bliver i starten af oktober måned præmieret af Microsoft som den bedste partner inden for Networking, Advanced og Security .

I det forgangne år har ScanNet blandt andet formået at flytte hele 100.000 mailkonti fra alternative platforme til Microsoft Exchange-løsninger. Med denne overflytning, der er den største af sin art i verden på én gang, øgede Exchange sin markedsandel betydeligt.

- Samtidig fik de mange kunder, primært små og mellemstore virksomheder, adgang til en sikker og effektiv løsning med langt bedre muligheder for samarbejde. Den efterfølgende opsalgskampagne på nye produkter og services er til dato stadig den kampagne i EMEA, der har opnået de bedste resultater, lyder et fra dommerkomiteen, der har indstillet ScanNet til bedste Microsoft-partner.

Kilde: Årsrapport 2005/06 for A/S ScanNet http://www.scannet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063