23948sdkhjf

DMT opruster efter succesår

Dansk Microbølge Teknik udvider nu salgsafdelingen for at følge sidste års vækst på 30 pct. til dørs.
Regnskabsåret 2011 bød for Dansk Microbølge Teknik på 20 procents vækst. 2012 har imidlertid vist sig at give yderligere vækst , og regnskabsåret sluttede med en stigning på 30 procent.

Det har fået Sæby-virksomheden til at øge bemandingen inden for både internt og opsøgende salg.

Mere struktur i virksomheden
- Der har været voldsomt pres på salgsafdelingen og produktionen, og det afføder selvfølgelig, at der skal mere struktur på, hvordan man angriber markedet og det interne leverancesystem, siger direktør Solveig Sørensen.

En af de to nyansatte er Kåre Holdt Madsen, der primært skal tage sig af det eksterne salg til offentlige kunder. Han er 51 år og kommer fra et job som Markedschef i den grafiske branche. Her har han primært arbejdet med salg og projektledelse til offentlige kunder, større organisationer og forlagsbranchen.

En anderledes baggrund
På det interne salg har virksomheden ansat 38-årige John Winther Johnsen, der kommer fra en stilling som Key Account Manager hos Nordic Computer, hvor han har beskæftiget sig med salg af computere og computerudstyr.

- Vores to nye medarbejdere kommer således begge ind i virksomheden med en anderledes baggrund end vore øvrige ansatte, men det tror vi vil være med til at styrke vores forretning, siger Solveig Sørensen.

Dansk Microbølge Teknik har siden 1995 beskæftiget sig med produktion og forhandling af coaxkabler, coaxstik og antenneproduktion. Virksomheden beskæftiger 12 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203