23948sdkhjf

Kazam udnævner ny chef i Norden

Den nye smartphone-producent Kazam har i dag udnævnt Frank Jensen til ny COO og VP i Norden.
Kazam, den nye smartphone-producent, har i dag offentliggjort udnævnelsen af Frank Jensen som Chief Operating Officer, der også vil få ansvaret for salg og marketing i hele Norden. Frank Jensen vil blive støttet af Thomas Faber og Claus Pedersen til at fremme salget i hele det nordiske område.

- Det er spændende at opbygge og lancere et ny mobil-brand i Europa og specielt i Norden. Hele Kazam-teamet er meget erfarne og entusiastiske omkring det mobile forretningsområde, og der er utvivlsomt en kæmpe mulighed i at indføre smartphones, som er tilgængelige for alle, siger Frank Jensen, COO og VP Nordics, Kazam.

Erfaring fra globale virksomheder

Frank Jensens karriere spænder over mere end 25 år med stillinger i en række store, globale virksomheder i Europa. Senest var Frank Jensen Vice President, Eastern Europe, for Brightpoint, et NASDAQ-børsnoteret selskab.

- Vi er begejstrede for udnævnelsen af Frank Jensen som COO og VP Nordics. Jeg er sikker på, at Franks erfaring og ekspertise - sammen med de ledende, lokale salgsteam - vil sikre, at Kazam leverer smartphones af høj kvalitet og en enestående service i Europa og de nordiske lande, siger Michael Coombes, administrerende direktør hos Kazam.

Åbner lokale kontorer
Thomas Faber tiltræder Kazam som Business Development Director, Nordics, og bibringer over ti års erfaring med arbejde for Dangaard Telecom og Brightpoint & Atea, den største systemintegrator i Norden.

Claus Pedersen slutter sig også til Kazam som salgschef for Norden. Han har tidligere arbejdet hos TDC og BenQ-Siemens, og har brugt de sidste seks år på at lede salgsteamet hos HTC i Danmark.

Kazam åbner lokale kontorer i alle virksomhedens vigtigste europæiske områder for at sikre lokalt engagement og relevans. Kazam lancerer en række smartphones senere i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078