23948sdkhjf

Verdens største IT-messe fravælges af storproducenterne

Cebit, der i årevis har været verdens største IT-messe, må i 2007 vinke farvel til nogle af de store spillere i branchen. Storproducenterne vil hellere deltage på mindre messer, hvor også forbrugerne er til stede.
Verdens tre største mobilproducenter har inden for den sidste måned meddelt, at de fravælger deltagelse på den tyske IT-messe Cebit næste forår. Motorola, BenQ og Nokia har således ikke en stand på messen i 2007. Det oplyser internetmagasinet Computerworld.

Begrundelserne for at melde fra lyder, at der er større interesse i at deltage i målrettede messer som IFA, der fokuserer på forbrugerelektronik. På Cebit-messen er det nemmere at drukne i massen og samtidig er målgruppen her forretningsfolk, og de store giganter vil hellere have fat i forbrugerne.

Stemningen for Cebit er blandt danske virksomheder god. Rikke LaCoppidan fra Dimex, der koordinerer de danske tilmeldinger til den tyske IT-messe, ser ingen tegn på, at danske virksomheder fravælger Cebit. Danskerne virksomheder bruger primært messen til at få nye ordrer i hus.

- De danske virksomheder fremviser deres produkter for forhandlerne og får derved fyldt ordrebogen, siger Rikke LaCoppidan til Computerworld.

De udenlandske gigantvirksomheder har allerede etableret et solidt forhandlernet, hvorfor interessen naturligt ikke er så stor for at dukkre op på Cebit.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078