23948sdkhjf

Høreapparater presser GN

Høreapparatvirksomheden GN Resound skønnes på vej til nedjusteringer. GN Store Nord, der står på spring for at frasælge virksomheden, bliver derved presset yderligere på handelsprisen.
GN Resound er efter alt at dømme under pres for at få solgt høreapparatdivisionen GN Resound hurtigt. Det vurderer analytikere ifølge dagbladet Børsen.

Resound forventes ikke at kunne indfri forventningerne til 2006 om et salg på 3,1-3,2 mia. kr. og et driftsoverskud på 16-18 pct. af omsætningen.

Resound skønnes derfor i disse dage at være på vej til en nedjustering, og det vil trække ned i prisen, hvis selskabet ikke bliver solgt forinden. Og det ser det ikke umiddelbart ud til, eftersom køberinteressen er forholdsvis lille.

Bliver en nedjustering udfaldet vil det komme til at gå ud over sælgerne GN Store Nord, hvis køber kan gælde sig over høreapparatvirksomhedens store markedsandele, og formentlig vil lægge den aktuelle udvikling i lidt på hylden.

- Den, der køber Resound får 35-40 pct. af markedet og dermed meget store muligheder for synergier og stordriftsfordele, udtaler Senioranalytiker Poul Ernst Jessen fra Danske Equities til avisen.

Ifølge analytikere, vurderes køberfeltet at bestå af William Demant, Phonak og Siemens, men også kapitalfondene er i følge Børsens oplysninger stadig med i opløbet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094