23948sdkhjf

Ny teknologi øger flysikkerhed

Teknologien gør det nu muligt at erstatte de traditionelle boardingkort i lufthavne med digitale fingeraftryk. En løsning, der vil øge sikkerheden for flypassagerer verden over.
Ny teknologi erstatter i dag i Peking det almindelige boardingkort i lufthavne med digitale fingeraftryk. På sigt vil denne metode blive taget i brug i de store internationale lufthavne, hvor behovet for sikkerhed er størst i disse terrortider. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

Det er Siemens Business Services, der er kommet med en biometrisk sikkerhedsløsning, som i øjeblikket testes i Pekings internationale lufthavn.

- Det går stærkt inden for nye løsninger til luftfarten, der bliver drevet af krav om høj sikkerhed og præcis identifikation af passagerer, siger Lars Smith, Country Manager for Siemens Business Services i Danmark til avisen.

Den digitale løsning betyder, at flypassagerer kan checke ind og boarde fly uden det klassiske boardingkort.

Med en mobiltelefon kan man vælge sæde i flyet, og herefter tjekkes passagerens identitet ved hjælp af fingeraftryk, inden man går ombord på flyet. Løsningen skal dermed øge flysikkerheden og formindsker samtidig boardingtiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078