23948sdkhjf

IT-gazelle vil erobre nye markeder

Den århusianske IT-gazelle Dynamicweb Software fortsætter den kraftige vækst i omsætning og indtjening. Nu sætter ledelsen ekstra turbo på internationaliseringen og satser på at erobre 2-3 nye europæiske markeder i de kommende år.
Dynamicweb Software A/S har på syv år fået sit navn slået fast. De er nu markedsledende med over 2000 solgte løsninger i Danmark og udlandet inden for content management systemer (CMS), hvilket dækker over software til at opbygge ogredigere hjemmesider på internettet.

- I de seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra de internationale markeder. Derfor har vi etableret eget datterselskab i Sverige og distributøraftaler i Norge, England og Portugal, røber adm. direktør Christian Beer til dagbladet Børsen.

I et marked med hård konkurrence har Dynamicweb øget omsætningen med 44 pct. til knap 28 mio. i 2005/2006 fra godt 19 mio. kr. året før. Resultatet før skat blev et overskud på 5,3 mio. kr. mod 3,2 mio. kr.

Christian Beer forventer fortsat høj vækst i 2006/2007 med en fremgang i omsætningen på 30 pct., og overskuddet forventes at nå samme niveau som i 2005/2006 grundet virksomhedens internationaliseringsplaner.

Christian Beer, der grundlagde virksomheden i 1999 har på syv år formået at få virksomheden til at vokse fra to til 48 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109