23948sdkhjf

IP-teknologi skaber globale muligheder

Kreativ udnyttelse af IP-teknologien skaber nu mulighed for, at danske virksomheder kan tilbyde internationale forretningsforbindelser et engelsk kontaktnummer. Det betyder blandt andet en besparelse på telefonregningen for kunderne.
Med udgangspunkt i Internettets mange muligheder og IP-telefoniens alsidige egenskaber har indehaverne af NordicCall i Rødovre nu skabt mulighed for, at danske virksomheder kan få et engelsk telefonnummer.

Med hjælp af IP-teknologi kan et internationalt telefonnummer routes via Internettet, direkte til NordicCalls servere i Danmark. Herfra kan telefonen svares på engelsk af NordicCalls sekretærer, eller viderestilles direkte til den enkelte virksomhed. Ideen er ny, men forbindelsen er stabil og kunderne tilfredse, siger NordicCall.

- Fordelen er selvfølgelig, at det bliver billigere for de udenlandske kunder. Men vi tror også, at der ligger en tryghedsværdi i det. Det vi hører fra de af vores kunder, der har prøvet løsningen er, at det især for deres nye forretningsforbindelser, kan virke nemmere at ringe til et lokalt nummer end til et fremmed land” udtaler direktør for NordicCall, Thomas Medard Frederiksen.

I første omgang udbydes der engelske telefonnumre. Men på sigt er det planen, at det skal være en internationalt dækkende service. Den nærmeste udvidelse bliver tilbud om lokale numre i Tyskland, Sverige, Norge og enkelte andre europæiske lande.

Kilde: NordicCall http://www.nordiccall.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111